Foietaj cu Nutella! - NUTELLA-BLÄTTERTEIGSCHNECKEN

Ingrediente :

- 1 pachet foietaj
-  nutella
- un pachet alune macinate
- 1 galbenus + 1 lingura  lapte

Preparare :
Foietajul il scoatem de la frigider, il punem pe masa de lucru apoi il intindem cu sucitorul pe hartia lui,dar nu mult.Ungem foaia cu nutella si  presaram cu bucatelele de alune,dar nu punem toata punga,doar jumatate din ea.Apoi rulam foaia de jos pana in mijloc si de sus pana in mijloc ca la sfarsit sa ajunga ambele la mijloc.
Amestecam galbenusul cu lingura de lapte si ungem foietajul cu pensula.Apoi pe o parte din foaia foetajului punem jumatate din alunele ramase si rulam aluatul.La fel facem si cu cealalta parte,pana cand foietajul este acoperit cu alune.Sper sa fiu inteleasa! 😊
Apoi se taie aluatul rondele si se pune intr-o tava la copt pana cand se rumenesc.

Se pot servi dimineata la cafea, ceai sau cacao cu lapte!
Pofta buna si spor la lucru! 😊

Comments

Popular Posts