Tocanita de porc


Acuma 2 zile am facut o toanita de porc cu salata de cartofi asa pentru sezonul de toamna! :)

Ingrediente pentru Tocanita :

400 gr carne de porc 
o ceapa (sau 4 fire ceapa vrede)
o rosie mare
un ardei iute 
1 Lg. faina
vegeta
piper
ulei

Preparare :

Se taie marunt ceapa ,ardeiul si rosia . Intr-o oala cu ulei incins punem ceapa la calit.Apoi adaugam si carnea taiata bucatele potrivite (eu am folosit carne de gulas) .O condimentam cu vegeta si sare ,dupa gust.
Cand sa calit carnea bine punem rosia si ardeiul iute, lasam la fiert pana cand scade zeama de la rosie (sa nu lasati sa scada prea mult).
In cazul in care rosia nu este asa de zemoasa se mai poate pune apa sau bulion.
Cand carnea este fiarta, inainte sa dam jos sosul de pe foc, punem lingura de faina si amestecam,sa nu se faca gogoloase.Se lasa sa dea un clocot si se ia de pe foc.
Cam asa arata Tocanita mea de carne de porc!!! 





Va doresc pofta buna!!!

Comments

Popular Posts