Mazare cu ciuperci invelite in bacon



Ingrediente : 

250 gr mazare
80 gr. bacon
praz (dupa gust)
1 paharel apa
2 Lg. samantana
2 lg. faina
sare
piper
ciuperci

Preparare : 
Mazare - 
Se pune prajul la calit ,cu un pic de ulei, dupa care adaugam mazarea,apa,vegeta si piperul. Lasam sa dea un coloc doua, la care adaugam liguritele de faina ,amestecand incontinu si samantana.Lasam sa mai fiarba un pic si luam de pe foc mazarea.

Ciuperci invelite in bacon - 

Se iau ciupercile (eu am folosit de la conserva) si se pun la prajit in ulei (cateva picaturi); cand sau rumenit se scot se ruleaza baconul pe ciuperca si se prinde cu scobitoare,apoi se pun la loc la prajit, in putin ulei.
Dupa ce sa prajit baconul le scoatem pe o farfurioara.
Sunt extrem de gustoase. :)


Va doresc pofta buna!





Comments

Popular Posts