Biscuiți spirală!


Acești biscuiți sunt deliciosi si perfecți pentru petreceri ,zi onomastice sau chiar pentru micul dejun.
Va las reteta mai jos!

179 g unt
-150 g zahar
- 1 ou
-1 linguriță esenta de vanilie
-280 g faină
-1 linguriță rasa ,praf de copt
-colorat alimentar (roșu)sau alta culoare
-100 g bombonele mici de ornat

Preparare:
Untul cu zahărul îl amestecăm cu un mixer până se face cremos,adăugăm oul iar la sfarsit praful de copt si faina. Amestecăm în continurare cu mixerul pana se încorporează totul bine.Luam aluatul pe blatul de lucru ,tapetat cu faină,si mai frământă până devine un aluat moale .Dacă mai este nevoie mai punem faină. (Vezi poza)


Il împărțim în 2 ,o bucată o lăsăm deoparte ,iar o bucată punem colorat alimentar si frământam până se încorporează bine culoarea .(Vezi poza)




Aluaturile le intindem,separat pe o folie alimentara ,dar sa fie relativ egale .Apoi luam o foaie (una din aluaturile intinse)si o rasturnam ,cu susul în jos peste cealaltă si le rulam .(vezi poza)




Aluatul răsucit il punem la frigider pentru o ora .
Dupa ce a trecut ora ,luam aluatul ,il desfacem din folie si presăram bombonele. (Vezi poza)



Tăiem "salamul" rondele de aproximativ 1,2 cm .Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt la cuptor încins,aproximativ 8-10 minute până prind un pic de culoare .Le lăsăm la răcit in tava si gata biscuiți!

Va doresc spor si pofta buna !

Comments

  1. titanium alloy - Titanium Art
    Titanium is a metal titanium nipple jewelry alloy edge titanium that is extremely titanium 4000 resistant to a traditional titanium watch mechanical core. · The titanium alloy also contains solid-steel oxide $19.99 · ‎In gold titanium stock

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts